Espais

Gaudeix dels nostres ambients

Saló principal

Al nostre espaiós saló, cada detall ha estat pensat per satisfer els teus sentits. Des de l’aroma temptadora dels nostres plats acabats de preparar, fins al suau murmuri de la música de fons, tot està dissenyat per crear un ambient relaxat i acollidor que et farà sentir com a casa, amb la nostra petita zona club per relaxar-te amb un cafè o una copa.

Disposaràs de taules rústiques per a parelles o per a grups de diferents mides amb taules rodones o allargades.

Barra

El nostre saló disposa d´una barra còmoda, agradable i amb encant rústic, amb llums penjants creant un ambient íntim i acollidor. A la barra els nostres clients podran gaudir de tota mena de begudes, còctels, etc., amb tiradors de copes de vi ecològic.

Zona Club

A El Lateral, volem brindar-te una experiència gastronòmica completa, i això inclou un espai dedicat a la relaxació i el confort. La nostra “Zona Club” ha estat dissenyada acuradament per crear un ambient serè i acollidor.

La il·luminació suau, les còmodes butaques i la música tranquil·la et conviden a relaxar-te. És el lloc perfecte per gaudir d’un cafè o una copa en companyia.

Pèrgola

Disposem d´una pèrgola molt acollidora per a aproximadament 35 persones climatitzada i enjardinada amb sostre retràctil perquè en les èpoques de temperatures agradables pugui realitzar menjars familiars, grups o petits esdeveniments.

Jardins

A Masia Ca n’Illa, espai dedicat per a casaments i esdeveniments, on està ubicat el restaurant El Lateral, disposem d´amplis jardins amb gespa i altres espais i racons molt agradables, tots ells amb una il·luminació nocturna espectacular.